Medicinski stručnjaci otkrili misteriju nestanka Kim Džong Una! Tragovi na njegovim zglobovima otkrivaju istinu?

Autor: Mediji

Svet

03.05.2020

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragovi na ručnom zglobu lidera Severne Koreje Kim Džong Una sugerišu da je možda imao operaciju srca, kažu medicinski stručnjaci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ki, Džong Un

Da li je Kim Džong Un imao operaciju srca? Medicinski stručnjaci tvrde da jedan znak to otkriva
I dalje ne znamo gde je bio skoro tri nedelje i da li je imao neki zahvat

 Vođa se posle 20 dana "nestanka" prvi put pojavio u javnosti na otvaranju fabrike u blizini Pjongjanga, preneli su u subotu državni mediji, uz njegove fotografije i snimke.

Na ceremoniji otvaranja s osmehom

Medicinski stručnjaci pažljivo su gledali snimak njegove prve posete i tvrde kako tragovi na ručnom zglobu Kimove desne ruke pokazuju da je imao "kardiovaskularnu proceduru", prenosi Dejli mejl.

Diktator je viđen kako se smeje, razgovara, puši i šeta fabrikom, ali autentičnost fotografija ne može da bude potvrđena.

Tragovi nalik onima od uboda igle videli su se na njegovim zglobovima dok se vozio u kolicima za golf, koje su dosta ličila na ona koja je koristio 2014. godine, kad se nakon nekog vremena isto vratio u javnost.

Da podsetimo, nakon što se Kim Džong Un nije pojavio na obeležavanju rođendana njegovog dede 15. aprila, koji je jedan od najvećih praznika u zemlji, počele su spekulacije o tome gde se nalazi i kakvog je zdravstvenog stanja.

Glasine su išle od toga da je "teško bolestan, u vegetativnom stanju, da ne može sam da ustane i hoda pravilno, pa čak i da je mrtav".

Kim se nakon skoro tri nedelje pojavio u javnosti, ali još uvek nije poznato gde je bio i da li je bio podvrgnut nekom zahvatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading