Supruga policajca koji je ubio Džordža Flojda, podnela papire za razvod braka

Autor: klix.ba, republika.rs

Svet

02.06.2020

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Keli Čauvin supruga bivšeg policajca Mineapolisa Dereka Čauvina, koji je optužen za ubistvo Džordža Flojda tokom nasilnog privođenja, šokirana činom svoga supruga, podnela je zahtev za razvod braka.

RepublikaFoto: youtube.com/CrystalClues/printscreen
Keli i Derek Čauvin

Tri dana nakon ubistva Keli je napustila supruga, kojeg je upoznala dok je radila kao radiolog u bolnici. Venčali su se 2010. godine, a za nekoliko dana trebali su da slave deset godina braka. Pre njega Keli je bila u braku s Kujayom Xiongom, s kojim ima dva odrasla sina.

Tri godine je živela u kampu za izbeglice, a u Ameriku je stigla dok je još bila dete, gde je i naučila da priča engleski jezik. Prie dve godine takmičila se na izboru za Miss Minesote, gde je i pobedila. Ubrzo nakon toga otišla je u Las Vegas i učestvovala u izboru za Miss Sjedinjenih Američkih Država, no ta nagrada ipak nije otišla u njene ruke, piše ABC News.

Bila je misica i ima diplomu iz radiologije, a 13 godina radila je u bolnici u Mineapolisu. Poslednji posao bio joj je u agenciji za nekretnine, dok je trenutno nezaposlena.

Podsetimo, Čauvin je kolenom gnječio Flojdov vrat osam minuta i 46 sekundi. Od trenutka kad je Flojd prestao da reaguje, Derek ga je gnječio još dva minuta i 53 sekunde. Optužen je za ubistvo trećeg stepena i ubistvo bez predumišljaja i za to je u Minesoti predviđena kazna zatvora do 25 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading