(VIDEO) Upozoravamo - teško je za gledanje! Ovo je najstrašniji snimak iz Amerike: Policajac nasmrt iskrvario, ljudi ga samo snimali!

Autor: Republika

Svet

03.06.2020

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penzionisanog policijskog kapetana upucali su pljačkaši u zalagaonici u St. Luisu, a njegovo ubistvo je prenošeno na Fejsbuku uživo.

Dejvid Dorn (77) upucan je u torzo oko 2:30 ujutro. Umro je na trotoaru ispred prodavnice, Lee's Pawn & Jewelry, u ulici 4123 Martin Luther King Drive. 

Policija nije izvršila hapšenja i rekla je da nema osumnjičenih. Vlasti su najavile nagradu od 10.000 dolara za informacije koje vode do hapšenja.

Etičko društvo policije, koje predstavlja crne oficire u Sent Luisu, opisalo je Dorna kao "brata koji bi dao svoj život za njih ako mora".

Ubistvo se dogodilo u noći nasilja i razaranja u St. Luisu. Dornova supruga, An Mari Dorn, rekla je da je njen muž prijatelj vlasnice zalagaonice i da je radio za nju. Pojavio se u prodavnici kada bi se oglasili protuprovalni alarmi na zgradi, rekla je.

Dejvid Dorn se povukao iz policijske uprave u St. Luisu 2007. godine nakon 38 godina posla. Tim Fitč, bivši šef policije okruga St. Luis, upamtio je Dorna kao "pravog državnog službenika."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading