NAKAZA! Kod osumnjičenog za ubistvo Medlin pronađene morbidne stvari!

Autor: magazin.novosti.rs

Svet

17.06.2020

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod Kristijana Bruknera, osumnjičenog za smrt Medlin Mekejn pronađen je kupać kostim za devojčice i 8.000 fotografija zlostavljane dece.

RepublikaFoto: twitter.com/DailyMirror
Medlin Meken

Brukner se trenutno nalazi u samici u Nemačkom zatvoru. NJegov advokat Fridrih Fulšer rekao je da je razgovarao sa osumnjičenim i da je on negirao umešanost u zločin. U njegovom domu prona]en je USB sa hiljadama fotografija dece i dečja odeća.

Osim ovoga u napuštenom domu pronađene su i kosti uginulog psa. Na pitanje novinara da li je Brukner umešan u zločin Medlin Mekejn, njegov advokat je rekao da je poricao. U Portugalu, gde je Medlin i nestala, prijatelji roditelja devojčice optužili su nemačku policiju da su "igrali igru".

 

Oni su ih optužili da nisu otkrili dokaze koji su ukazivali na to da je devojčica mrtva, iako su znali. Nemački tužilac je potvrdio da su oni samo saopštili tužnu vest roditeljima, ali da nisu objasnili kako je do toga došlo.

Brukner bi mogao da izađe iz pritvora 17. jula, ukoliko Evropski sud pravde poništi njegovu umešanost za silovanje Amerikanke u letovalištu u kojem je Medlin nestala u maju 2007. godine kada je imala tri godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading