(VIDEO) Konobar odbio da usluži mušteriju bez maske, a onda je postao bogatiji za 98.000

Autor:

Svet

01.07.2020

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik "Starbaksa" u San Dijegu (SAD), koji je odbio da usluži mušteriju jer nije nosila zaštitnu masku, dobio je, nakon što je video snimak tog događaja postavljen na Fejsbuk, gotovo 100.000 dolara doniranog "bakšiša".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Lenin Gutjeres (24) odrađivao je svoju smenu kada je u lokal ušla žena bez maske, prenosi NBC. Gutjeres ju je upitao da li ima masku za lice, ali pre nego što je stigao da joj pokaže pravila njegove kompanije, prema kojima se od kupaca zahteva da nose maske, žena ga je napala, a zatim i snimila.

Nakon što je nezadovoljna žena postavila snimak na društvene mreže, došlo je do obrta koji sigurno nije očekivala. Kako dalje izveštava američka televizija, na internetu je ubrzo osvanula stranica "GoFundMe page for barista Lenin Gutierrez", na kojoj je postavljen pomenuti snimak, a korisnici su zamoljeni da doniraju bakšiš za radnika "Starbaksa".

 

 

Na toj stranici, na kojoj je do danas prikupljeno 98.700 dolara, takođe je navedeno da će 100 odsto novca biti dato Gutjeresu, kako bi mogao da ostvari svoj san i postane profesionalni plesač. Nezadovoljna mušterija "Starbaksa" video snimak je postavila na svom Fejsbuku 22. juna.

NBC dodaje da su pričali sa ženom koja je rekla da je, nakon što je postavila video, dobijala pretnje smrću od nepoznatih ljudi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading