ISTINA O KENEDIJEVOM UBISTVU (NE)ĆE ZAUSTAVITI TEORIJE ZAVERE?!

Autor: Tanjug

Svet

25.10.2017

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivanje tajnih dokumenata o ubistvu američkog predsednika Džona Ficdžeralda Kenedija očekuje se u četvrtak, ali eksperti smatraju da najverovatnije neće sadržati neka velika otkrića ili zaustaviti teorije zavere o tom zločinu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Da li ćemo konačno saznati istinu?! Džon Kenedi

Komisija koja je istraživala ubistvo 46-godišnjeg harizmatičnog predsednika, 22. novembra 1963. godine, zaključila je da ga je ubio bivši strelac prve klase američke Mornarice Li Harvi Osvald i da je u tome bio sam, prenosi AFP.

Kako su agencije prethodno izvestile, američki predsednik Donald Tramp izjavio je prošle nedelje da je odobrio otkrivanje preostalih 3.100 fajlova o ovom slučaju - na desetine hiljada, možda čak i stotine hiljada dokumenata.


- Predsednik smatra da bi ova dokumenta trebalo da budu dostupna u interesu potpune transparentnostil, osim ako suprotno ne odluče agencije koje se bave nacionalnom bezbednošću - saopštila je Bela kuća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading