USKORO zvaničan susret DVOJICE NAJMOĆNIJIH!

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

03.11.2017

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki kontakt predsednika Rusije i SAD je od velikog značaja za međunarodne odnose. Sastanak Putina i Trampa u Vijetnamu nije isključen, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uskoro sastanak dvojice najmoćnijih na palneti

- Ne isključujemo mogućnost održavanja takvog sastanka. Istina, on se sada dogovara i čim se ugovore svi detalji, informisaćemo vas - rekao je Peskov novinarima.

- Važnost svakog kontakta predsednika Rusije i SAD je teško oceniti u kontekstu međunarodnog odnosa - dodao je Peskov komentarišući Trampovu izjavu o mogućnosti sastanka sa Putinom.

Ranije je Tramp izjavio da bi se sa Putinom mogao sastati u Vijetnamu na marginama Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje i da namerava da razgovara o Severnoj Koreji, Siriji i Ukrajini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
asid

03.11.2017 16:48

Jako mi je drago što je Tramp pobedio onu djavolju nevestu ali on nije ni blizu da bude jedan od dva najmoćnija lidera u svetu, to su sad ubedljivo Putin kao prvi i Sidji sPinka kao drugi a Tramp ni u svojoj kući nažalost nije gazda!