Ruski Hanibal POJEO DELOVE TELA ženi NA ROMANTIČNOJ VEČERI

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

08.11.2017

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski "Hanibal Lektor" pozvao je jednu medicinsku sestru na dejt u svoj stan. Tokom romantične večere nije ni slutila da će biti iskasapljena. Pojedeni su joj delovi tela.

RepublikaFoto: pixabay.com
Odvratan bolesnik

Čudovište po imenu Anatolij Ežkov (45) je pozvao medicinsku sestru Irinu Gončar (41) u svoj stan na romantičnu večeru u ruskom gradu Kurgan u centralnoj Rusiji.

Do susreta je došlo nakon što se par upoznao preko interneta. Međutim, nakon što ju je napio, on je užasnutu brinetu vezao kanapom, a potom je zario zube u njeno telo.

Smatra se da je ovaj muškarac bio pod uticajem jakih droga, a nakon iživljavanja nad sirotom ženom, pokušao je da je zadavi.

Ali zbog količine krvi kojom je žena bila prekrivena on nije mogao da je čvrsto uhvati za vrat. Umesto toga je nastavio da je grize po ušima, nosu i prstima, a ovaj horor je nastavio da traje četiri sata.

Ženu je na kraju spasio komšija, koji je pozvao poliicju nakon što je čuo njeno vrištanje.

Ona je potom odvedena u bolnicu gde je utvrđeno da pati od frakture rebara, potresa mozga i da po telu ima teške rane.

Rođak povređene žene je za lokalne medije ispričao da je horor trajao četiri sata.

- Zubima joj je kidao meso, pokušao je da je ubije. Hteo je da je uguši, ali joj je vrat bio krvav. Susedi su je čili da vrišti, ali su na to navikli jer na tom mestu živi mnogo alkoholičara - rekao je on.

Posle saslušanja u policiji muškarac je pušten na slobodu uz kauciju do sudskog saslušanja. Članovi porodice povređene žene su šokirani ovim postupkom vlasti.

- Kako je moguće da su ga pustili? Šta ako uđe u njen stan i opet pokuša da je ubije - kažu oni.

Lokalna meštanka Ljudmila Zalomska je rekla da je šokirana zbog čitave ove priče, a još više jer je počinilac pušten, prenosi Dejli Mejl.

- Porodica mora da kontaktira tužilaštvo u Moskvi, jer lokalni zakonodavci nisu dovoljno kvalifikovani - kaže ona.

Portparol policije je potvrdio incident, ali je odbio da komentariše čitav slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading