TRAMPOV PRIJATELJ ODAO ISTINU: Melanija ne želi mesto prve dame!

Autor: Republika

Svet

27.11.2017

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dama i supruga američkog predsednika Donalda Trampa Melanija nije želela da postane prva dama Sjedinjenih Američkih Država, tvrdi dugogodišnji prijatelj Trampovih, preneo je "Hil".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Melanija Tramp

- Ovo nije ono što je ona želela, pa kud puklo da puklo. Mislim da nije verovala da će se to dogoditi – ispričao je neimenovani izvor.

Melanija je, uprkos tome, bila osoba koja je podržala kandidaturu svog supruga za predsednika SAD.

- On je uvek želeo da se kandiduje. Ona je bila ta koja ga je držala u tome samo time što bi rekla da učestvuje u izbornoj trci ili ne. Mislim da nikad nije bila nešto luda za tim – rekao je bivši savetnik Trampove kampanje Rodžer Stoun.

On je podvukao da je Melanija rekla svom mužu da se kandiduje ili ne, da nema druge.

- Ona je rekla: To nije moja stvar. To je Donaldova stvar". Mislim da je shvatila da će on biti nesrećan ako se ne kandiduje – naveo je Stoun.

Melanija Tramp nije komentarisala ove navode. Prva dama se novoizabranom američkom predsedniku pridružila u Beloj kući tek u junu izborne godine 2016, kad je njihov sin Baron završio školsku godinu u Njujorku.

Melanija se početkom godine našla u javnom “okršaju” sa prvom Trampovom ženom Ivanom, nakon što se Ivana našalila da je “ona prava prva dama”, podsetio je "Hil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading