PORUKA KOJA LEDI KRV U VENAMA: Pobrinućemo se za LUDAKA iz Severne Koreje!

Autor: Republika

Svet

29.11.2017

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Džong Un lansirao je novu raketu, za koju ponosno kaže da "može da pogodi bilo koji deo Amerike". Ova izjava upalila je alarm u Vašingtonu, a među prvima oglasio se republikanski senator Lindzi Grejem, koji je upozorio da je "sukob sa Severnom Korejom neminovan ukoliko se neke stvari ne promene".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kim Džong Un

- Ukoliko budemo morali da krenemo u rat kako bismo sprečili ovakve situacije, to ćemo i uraditi. Ukoliko sa Severnom Korejom izbije rat, to će biti jer ga je Severna Koreja izazvala svojim ponašanje - rekao je Grejem u intervjuu za CNN.

Ipak, senator se potom ogradio i dodao da "ne smatra da bi rat bio najbolje rešenje, ali da Amerika ne sme da dozvoli Kim Džong Unu mogućnost da uopšte napadne tlo SAD".

- Ne želim rat. Tramp ne želi rat. Ali nećemo dozvoliti ovom severnokorejskom ludaku da nam napadne domovinu - rekao je Grejem, i zatim dodao:

- Tramp je spreman da uništi režim u Pjongjangu. Nadam se da je i Pjongjang svestan da će Tramp, ako bude primoran da bira između bezbednosti Amerike i rušenja njihovog režima, veoma lako odabrati drugu opciju. Nadam se da to vrlo dobro razume i Kina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading