(VIDEO) ZBOG EMISIJE IZAZVAO POŽAR: Da je gledao Kasandru ne bi gorelo 20 zgrada

Autor:

Svet

02.12.2017

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su se gledale latinoameričke serije niko nije pomišljao na to da zapali bure ili još crnje 20 zgrada. Jedina rizična imitacija je bila, dati ime detetu Kasandra iz istoimene serije. O Randuovim cirkuskim poduhvatima sa nožem, apsolutno niko nije razmišljao, niti je ko želeo da bude zlikovac, koji zamalo da ubije našu "gitanu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Izazvao požar zbog serije

Da se vratimo na američku televiziju. Naime, Džon Gomez je u četvrtak zapalio vatru u metalnom buretu, koja se otrgla kontroli, pokušavajući da imitira emisiju "Forged in Fire" na kanalu Histori u kojoj se učesnici takmiče u kovanju mačeva.

On je tom prilikom uništio 20 zgrada u gradu Kohos u državi Njujork izazvao je 51-godišnjak koji je pokušao da imitira ono što je gledao u televizijskoj emisiji, saopštili su zvaničnici, prenosi AP.

Zvaničnici Kohosa saopštili su da su tri zgrade uništene, 18 oštećeno, dok je dvadesetak ljudi izmešteno, a grad je u vanrednom stanju.

Gradonačelnik Šon Mors rekao je da je ovo najgora katastrofa koja je zadesila taj grad.

Gomez je optužen za izazivanje požara, a on se prilikom saslušanja izjasnio da nije kriv. Određena mu je kaucija od 15. 000 dolara, a pred sudom će se pojaviti u utorak.

Pogledajte video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading