TRAMP PODRŽAO PEDOFILA: Matori napasnik je kandidat za Senat!

Autor: Agencije, Republika

Svet

04.12.2017

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD Donald Tramp podržao republikanskog kandidat za upražnjeno mesto u Senatu Roja Mura koji je optužen za neprikladne odnose s maloletnicama.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tramp javno podržao čoveka zrelog za robiju

Tramp dosad nije otvoreno podržao Mura koji se nadmeće za mesto u Senatu Kongresa SAD iz Alabame, upražnjeno postavljenjem tadašnjeg senatora Džefa Sešonsa za ministra pravde, ali je danas na Tviteru stao iza kandadata kojem je znatno pao rejting pošto je više žena reklo da ih je Mur zavodio ili napadao dok su bile maloletne.

- Odbijanje demokrata da daju makar jedan glas za ogromne poreske rezove je razlog zašto nam je potrebna pobeda republikanca Roja Mura u Alabami - naveo je Tramp na Tviteru. 

On je dodao da bi pobeda demokrate Daga Džonsa ugrozila republikanske planove za niske poreze, oštru borbu protiv kriminala, kao i snažnu politiku o vojsci i granicama. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roj Mur je već poznat javnosti po boleštinama kojih se ne stidi

Vodeći republikanci su tražili da se Mur povuče iz trke, dok su neki konzervativni poslanici rekli da razmatraju da izbace Mura iz Senata ako pobedi na izborima 12. decembra. 

Mur (70) je optužen da je pre 40-tak godina napao ili zlostavljao tinejdžerke, starosti 14 i 16 godina, kao i da je pokušao da se sastane s još nekoliko. Mur je odbacio optužbe i rekao da nikada nije izlazio s "maloletnim" ženama. 

Mur je sve do iznošenja optužbi bio ubedljiv favorit za pobedu u Alabami, čvrstom uporištu Republikanske partije, ali ga je Džons u jednom trentku pretekao u anketama, mada Mur opet vodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading