SPREČEN MASAKR U SANKT PETERBURGU: SAD I CIA obavestili Rusiju, PUTIN ZAHVALAN TRAMPU

Autor: Tanjug

Svet

17.12.2017

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kremlj je saopštio da se predsednik Rusije Vladimir Putin zahvalio američkom predsedniku Donaldu Trampu na informaciji koja je pomogla hapšenju ekstremista koji su planirali da izvedu eksploziju u Kazanjskoj katedrali u Sankt Peterburgu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin i Donald Tramp

- Predsednik Ruske Federacije zahvalio je američkom kolegi na informacijama koje je prosledila Centralna obaveštajna agencija (CIA) Sjedinjenih Američkih Država, koje su pomogle da budu pronađena, otkrivena i uhapšena grupa terorista koja je pripremala bombaške napade u Kazanskoj crkvi u Sankt Peterburgu, kao i na drugim javnim mestima u gradu - ističe se u saopštenju.

- Informacije dobijene od CIA bile su dovoljne da kriminalci budu otkriveni i uhapšeni - naveo je ruski predsednik.

Putin je zamolio Trampa da zahvali direktoru CIA i obaveštajnim agentima američke agencije koji su dobili te informacije.

TAS prenosi navode Kremlja da je "Putin uverio Trampa da su ruske bezbednosne službe spremne da podele informacije o mogućim terorističkim pretnjama po SAD".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading