TIKTOK JOJ DOŠAO GLAVE: Nastavnica uhapšena nakon što su privatni snimci nje i učenika (16) završili na društvenoj mreži (FOTO)

Autor:

Svet

17.12.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna nastavnica je uhapšena nakon što se na TikToku pojavio video u kom ona, navodno, ima seksualne odnose sa učenikom (16).

TIKTOK JOJ DOŠAO GLAVE: Nastavnica uhapšena nakon što su privatni snimci nje i učenika (16) završili na društvenoj mreži (FOTO)

Foto: youtube.com/Movieclips

Dvadesetogodišnja nastavnica engleskog na zameni, Ajana Mašel Dejvis, pritvorena je na Floridi prošlog petka zbog intimnih odnosa sa maloletnim učenikom.

Jedan od njihovih "susreta" navodno je podeljen na društvenoj mreži TikTok i pokazan učenicima u njenoj školi.

Ovo je navelo jednog zabrinutog učenika da kontaktira nadležne organe.

Foto: Polk County Sheriff's Office

 

Nadzornik državnih škola okruga Polk Frederik Hajd izjavio je:

- Optužbe protiv ove osobe su sramne i potpuno kršenje poverenja koje nastavnici grade sa svojim učenicima. U našim školama nema mesta ovakvom ponašanju.

On je dodao da "od nastavnika na zameni očekuju da se drže istih visokih standarda po pitanju ponašanja i profesionalnosti kao i regularni prosvetari".

Šerif Grejdi Džad rekao je da "je ovo očigledno kršenje zakona o seksualnom zlostavljanju".

- Ona je imala uticaja nad žrtvom i iskoristila je tu prednost za svoje lično uvrnuto zadovoljstvo - izjavio je, prenosi San.

Detektivi iz Jedinice za specijalne žrtve uhapsili su Dejvisovu jer je četiri puta imala seksualne odnose bez zaštite sa neimenovanim učenikom.

Ona je, navodno, priznala krivicu za ta dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading