ŽESTOKO POJAČANJE RUSKE VOJSKE

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

25.12.2017

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća fregata projekta 11356 "Admiral Makarov" nakon testiranja predat je naručiocu - Ministarstvu odbrane Rusije, saopštili su u Pribaltičkom preduzeću za brodogradnju "Jantar".

RepublikaFoto: twitter.com/navaltoday
Ruski Admiral Makarov

- Predaju fregate 'Admiral Makarov‘ potpisali su generalni direktor preduzeća Eduard Jefimov i predsednik Prihvatne komisije Ministarstva odbrane Rusije kapetan 1. klase Aleksej Poteškin - saopštili su u preduzeću.

Podizanje Andrejevske zastave na novi brod će biti održano 27. decembra uz učešće predstavnika Ministarstva odbrane Rusije od strane Ujedinjene korporacije korporacije i regionalnih vlasti.

Fregata Projekta 11356 "Admiral Makarov" počela je da se gradi u preduzeću "Jantar" 29. februara 2012. godine, a završena 2. septembra 2015. godine. Ona je treća u seriji, prva dva su "Admiral Grigorovič" i "Admiral Esen" koja se nalaze u Crnomorskoj floti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading