(VIDEO) DRAMA U MOSKVI: Ivan ubio čuvara fabrike, pa pobegao!

Autor: Republika

Svet

27.12.2017

08:41 >> 14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jugoistočnom delu Moskve došlo je do pucnjave u kojoj je poginula najmanje jedna osoba, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Rusije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Policija u Rusiji ima pune ruke posla

Policija traga za napadačem, Ilijom Averjanovim, koji je bivši vlasnik fabrike jer je usmrtio jednu osobu, javlja "Sputnik".

Pre nego što je pobegao policija je pregovarala sa Averjanovim.

Pregovori su se, kako piše "RT", vodili između bivšeg vlasnika i sadašnjeg menadžmenta fabrike konditorskih proizvoda. Verbalni sukob prerastao je u fizički kada je Ilija izvadio oružje i počeo da puca.

U pucnjavi je ubijen čuvar.

- Do konflikta je došlo zbog imovinskog spora oko 9.13 časova po lokalnom vremenu u Ulici Ilovaiskaja broj 20. Jedan od muškaraca koji je učestvovao u pregovoru pucao je u drugog. Žrtva je preminula. Policija sprovodi mere kako bi osumnjičenog privela - izjavili su zvaničnici iz Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije, prenose RIA Novosti.

- Specijalne jedinice Nacionalne Garde Rusije upale su u fabriku slatkiša na jugozapadu Moskve, gde se i nalazio napadač koji je jutros ubio jednog čoveka i ranio troje - saopštio je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije, Juti Titov.

Međutim, nisu ga našli.

- Osumnjičeni Ilja Averjanov je napustio taj objekat pre nego što ga je policija opkolila - rekao je portparol policije Jurij Titov.

- Prema novim informacijama, naoružani muškarac koji je upucao jednu osobu koja je preminula od zadobijenih rana, napustio je teritoriju fabrike pre dolaska policije - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading