HRABRA ŽENA PODARILA ŽIVOT: Savetovali su da pobaci zbog hendikepiranog ploda, ali nije se dala - pogledajte ovog lepotana!

Autor:

Svet

12.01.2018

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Heler i njen partner Kris Ejdam su u 24. nedelji njene trudnoće saznali loše vesti - njihov sin će se roditi sa teškom deformacijom.

 

Ultrazvuk je pokazao kako će dečak biti rođen s rascepom usne i nepca zbog čega će imati i brojne druge zdravstvene probleme, pa su joj savetovali da ga pobaci.

 

 

Happy #smileversary to my baby boy!

A post shared by Sara Heller (@saheller) on Jan 3, 2018 at 9:22am PST

 

Ipak, Sara i njen muž su odlučili da žele da svoje dete zadrže. Mali Brodi je zatim rođens retkom pojavom izbrisanog hromozoma 9 kojem nedostaje genetski kod, zbog čega će u budućnosti verojatno patiti od intelektualnih i telesnih poteškoća.

 

 

Po njegovom rođenju, rešili su da ponosno objavljuju njegove fotografije na društvenim mrežama kako bi ga društvo prihvatilo i razumelo. 

 

 

Dečak je nakon nekoliko meseci podvrgnut operaciji lica pa danas izgleda potpuno normalno, a ožiljci su jedva vidljivi.

 

 

Bedhead Brody

A post shared by Sara Heller (@saheller) on Sep 28, 2017 at 11:17am PDT

 

– Ovo iskustvo nam je pokazalo koliko je jaka zajednica osoba s rascepom usne ili nepca. Javljali su nam se ljudi iz cele države, slali nam novac i nudili svoju pomoć – rekla je majka Sara Heler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading