SRAMNO PONAŠANJE PREDSEDNIKA: Tramp otkazao posetu Londonu putem Tvitera!

Autor:

Svet

12.01.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp trebalo je u Londonu da otvore novu ambasadu SAD-a. Poseta je bila ranije najavljena, doček spremljen, međutim Tramp je odlučio da ipak neće doći.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nerealno ponašanje

Tramp je posetu Velikoj Britaniji otkazao putem Tvitera. Iako američki mediji ovu vest navode kao neočekivanu i spekulišu da bi razlog otkazivanja njegove posete Velikoj Britaniji mogao biti strah da ne bude "lepo dočekan", pa nedoumice je otklonio sam Tramp.

Naime, on je na Tviteru, putem kojeg i najčešće obaveštava javnost o svojim namerama i postupcima, objasnio zbog čega ne želi da dođe u posetu Londonu.

- Razlog što sam otkazao put u London je taj što nisam veliki fan Obamine administracije koja je prodala verovatno najbolju i najbolje lociranu ambasadu u Londonu 'za kikiriki' samo da bi napravila novu na udaljenoj lokaciji i to za 1,2 milijarde dolara. Loš posao. Hoćete da ja presečem vrpcu: Ne - poručio je Tramp.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading