TRAMP LASKA TEREZI MEJ: "Ti si novi Čerčil!"

Autor: Tanjug, Republika

Svet

25.01.2018

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp, u telefonskom razgovoru sa britanskom premijerkom Terezom Mej rekao joj je da bi ona mogla da postane Vinston Čerčil ove generacije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tramp sleteo u Švajcarsku

Tramp je, kako saznaje "Dejli telegraf", britanskoj premijerki rekao da je gledao film "Najmračniji čas" u kojem Geri Oldman glumi Čerčila i preporučio joj da ga pogleda uz komentar u smislu "Vi biste mogli da budete Čerčil ove generacije".

Britanski list prenosi ove vesti pozivajući se na tri izvora koji su upoznati sa ovim telefonskim razgovorom i navodi da su i ličnosti iz Bele kuće i iz Dauning strita potvrdile te navode, ali da je reakcija britanske premijerke nepoznata.


Jedan od izvora je, kako se navodi, rekao da je taj Trampov komentar usledio nakon što je Mej podsetila da je Čerčil izglasan za najvećeg Britanca ikada po anketi koju je 2002. sproveo Bi-Bi-Si.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading