Meštani linčovali muškarca jer je ČOVEKA PRETVORIO U KOZU?!

Autor:

Svet

29.01.2018

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Nigerije jedva je preživeo linčovanje besnih meštana, koji su ga optužili za veštičarenje i vudu, a živu glavu uspeo je da izvuče zahvaljujući intervenciji lokalne policije, koja je prekinula haos.

RepublikaFoto: pixabay.com
"Napali čoveka" da je pretvorio meštanina u kozu!

Besna rulja je 36-godišnjeg čoveka tukla sve dok nije izgubio svest, a kako su tvrdili, razlog je to što je čoveka pretvorio u crnu kozu.

Policija je u stanicu privela žrtvu, kozu i još dva meštanina, a kako je kasnije mladić tvrdio, crna koza je njegov kućni ljubimac i zove se Rimember (zapamti).

- Izašao sam iz mog komleksa i shvatio da me moja koza prati. Ona obično ide svuda zamnom jer je navikla da joj dajem biskvite koje joj kupujem. Međutim, ovog puta nisam hteo da me prati pa sam potrčao. Bio sam šokiran kada su ljudi pomislili da sam pretvorio čoveka u kozu! Kako je to uopšte moguće - pitao se mladić.

Policija je rešila da će ispitati slučaj do kraja, ali nije precizirala da li to znači da će ispitati i "poreklo" koze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading