JEZIVI DETALJI NA FLORIDI: Pobio 17 učenika pa SVRATIO NA KLOPU!

Autor:

Svet

16.02.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer Nikolas Kruz, optužen za ubistvo 17 ljudi u srednjoj školi u Floridi, priznao je zločin, a sudija mu je odredio pritvor bez prava na kauciju.

RepublikaFoto: facebook.com/Power 98.3
Ludak koji je pobio 17 đaka

On je sa mesta pucnjave pobegao tako što se uklopio u masu, ali je ubrzo uhapšen. Ipak, pre hapšenja svratio je u na piće, a zatim i u popularni restoran brze hrane kako bi nešto pojeo.

Nakon masakra, na videlo izlazi sve više detalja o životu mladog Nikolasa, koji je iz ove iste škole izbačen prošle godine zbog problematičnog ponašanja.

Majčina smrt

Njegova majka koja ga je usvojila preminula je u novembru od upale pluća. Čini se kako je Linda Kruz (68), čiji je suprug Rodžer umro pre nekoliko godina od srčanog udara, bila jedina osoba s kojom je ovaj mladić bio blizak.

Lindina prijateljica Barbara je istakla kako je Nikolas stalno imao problema u školi i kako se njegova majka s time nosila najbolje što je mogla.

- Verovatno je bila predobra prema njemu. Bila je divna žena i pružila njemu i njegovom polubratu prekrasan dom. Jako se trudila da im omogući dobar život - kazala je.

Njena smrt očito je bila okidač Nikolasovom ludilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading