KRVNIK SA FLORIDE ĆUTAO NA SASLUŠANJU!

Autor: Tanjug

Svet

19.02.2018

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za pucnjavu u školi u Floridi, Nikolas Kruz (19), pojavio se danas u sudu radi saslušanja, a tom prilikom nije progovorio gotovo ni reč i izbegavao je da ikoga pogleda u oči.

Foto: Tanjug/AP
Ubica ćutao na saslušanju: Nikolas Kruz

Saslušanju u sudu okruga Brauard Kruz je prisustvovao u zatvorskoj uniformi, spuštene glave i sve vreme ćuteći, a samo je kratko odgovorio nekom iz tima odbrane na kraju ročišta, prenosi AP.

Na ročištu je bilo reči o propisima u vezi sa poverljivošću sudskih dokumenta, a okružni sudija Elizabet Šerer rekla je da se zalaže za što veću moguću otvorenost.

Kruz se tereti za ubistvo 17 i ranjavanje 15 osoba u napadu koji je u sredu izveo u srednjoj školi koju je nekada pohađao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Njegovi advokati su saopštili da će se on izjasniti kao kriv ako se tužioci saglase da ne traže za njega smrtnu kaznu. Odluka o tome nije doneta.

Kruz je u sredu ušao u svoju bivšu školu naoružan puškom R-15 i počeo da puca na učenike po hodnicima. U napadu je ubijeno 17, a ranjeno 15 osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading