(VIDEO) URNEBESNO! BIL GEJTS U ULOZI "OBIČNOG" ČOVEKA: Ne pamtim kada sam išao u market!

Autor: b92.net, Republika

Svet

23.02.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I u 2017. godini milijarder Bil Gejts našao se na prvom mestu Forbsove top liste najbogatijih ljudi na svetu. Možda baš zbog toga i ne treba da čudi to što ni sam ne zna koliko novca troši svakoga dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bil Gejts iskren - nasmejao sve u studiu

U ovonedeljnom izdanju tok šou emisije "Elen šou", u kojoj je gost bio upravo osnivač komanije Majkrosoft, voditeljka glumica Elen Dedženeres odlučila je da proveri šta i koliko Gejts zna o životu "malog čoveka". 

Zato je svom gostu organizivala mali kviz sa pitanjima koja su se ticala cena namirnica u američkim prodavnicama. Ako pogodi cene bar tri od pet proizvoda, publika u studiju dobija nagradu. 

Gejtsu bi odgovor bio priznat ukoliko njegov pokušaj bio za ne više od jednog dolara veći ili manji od stvarne cene proizvoda.

Gejts je priznao da se ne seća kada je poslednji put bio u supermarketu, pa cene proizvoda nikako nije pogađao. Za skuplje stvari mislio je da su jeftine, a za jeftine da su skupe. 

Ipak, uz pomoć publike i same voditeljke Bil Gejts je uspeo da osvoji nagradu za sve prisutne u studiju - novo gostvanje u emisiji kada Elen bude organizovala 12 dana deljenja nagrada.

Pojedini komentari išli su u pravcu da bi za Gejtsa prikladnija pitanja bila: "Koliko košta avion, jahta, vile u elitnim delovima sveta, koliki su troškovi održavanja tih objekata..."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading