RUSI: Poziv na Moskovsku bezbednosnu konferenciju upitili smo i SAD i NATO

Autor: Tanjug

Svet

03.03.2018

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozivnice za Moskovsku bezbednosnu konferenciju, koja će biti održana početkom aprila, poslate su svim državama članicama NATO i Evropske unije. To je izjavio zamenik ruskog ministra odbrane Aleksandar Fomin.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- Pozivnice su poslate svim zemljama članicama NATO i EU, bez izuzetka - rekao je Fomin televiziji Rosija 24, prenosi Tass. 

Sedma Moskovska konferencija o međunarodnoj bezbednosti biće održana u ruskoj prestonici 4. i 5. aprila, a ovogodišnji skup biće fokusiran na poraz nad teroristima u Siriji, ali i bezbednosna pitanja s kojima se suočavaju Evropa, Azija, Afrika i Latinska Amerika, najavilo je Ministarstvo odbrane Ruske Federacije. 

Ruska strana će podeliti svoja iskustva kad je reč o borbi protiv Islamske države i izneće procene o daljem razvoju situacije na Bliskom istoku, uključujući postkonfliktni period, navedeno je na sajtu Ministarstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading