OPŠTI HAOS U NJUJORKU! Palestinci protestovali na Tajms skveru i podržali napad Hamasa, a onda su došle pristalice Izraela... (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

09.10.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko stotina propalestinskih demonstranata okupilo se na Tajms skveru u Njujorku, u znak podrške napadu Hamasa na Izrael, dok se sa druge strane ulice okupilo nekoliko desetina pristalica Izraela.

OPŠTI HAOS U NJUJORKU! Palestinci protestovali na Tajms skveru i podržali napad Hamasa, a onda su došle pristalice Izraela... (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen/X/ImpactoVE

Kako prenosi Tajms of Izrael, propalestinski demonstranti su nosili palestinske zastave i uzvikivali slogane ''Otpor je opravdan'', ''Globalizujte intifadu'', ''Razbijte naseljenu cionističku državu'', kao i ''Od reke do mora, Palestina će biti slobodna''.

 

 

S druge strane, nekoliko desetina proizraelskih demonstranata, uključujući mnoge Izraelce, okupilo se s druge strane puta pevajući himnu Izraela ''Hatikva'', noseći izraelske zastave i skandirajući ''Sramota'' i ''Ubice''.

 

 

Desetine policajaca obezbeđivalo je oba skupa.

Pojedine pristalice dve strane su se međusobno sukobile, ali ih je policija brzo razdvojila, navodi Tajms of Izrael.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading