NEĆEMO STATI DOK NE RAZBIJEMO HAMAS, TO JE NAŠA JEDINA MISIJA: Netanjahu poručio da je kopnena ofanziva na Pojas Gaze još uvek u planu

Autor: Tanjug

Svet

24.10.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narod Izraela se oslanja na vas, poručio je izraelski premijer vojnicima.

NEĆEMO STATI DOK NE RAZBIJEMO HAMAS, TO JE NAŠA JEDINA MISIJA: Netanjahu poručio da je kopnena ofanziva na Pojas Gaze još uvek u planu

Foto: Tanjug/AP

Benjmin Netanjahu

Izraelski premijer Benjamin Netanjahu sugerisao je danas u obraćanju vojnicima da je kopnena ofanziva na Pojas Gaze i dalje u planu, iako se ta najavljena akcija i dalje odlaže, javlja CNN.

- Nalazimo se pred sledećom fazom, ona dolazi. Vi to znate i vi ste deo toga, vi ste deo prethodnica - poručio je Netanjahu pripadnicima jedinice Jahalom, specijalne jedinice Borbenog inženjerskog korpusa, koja je obučena za obavljanje specijalnih inženjerskih zadataka. 

U saopštenju kabineta izraelskog premijera je navedeno da je Netanjahu tokom posete bazi Imanuel informisan o nedavnim aktivnostima jedinice i o njenoj pripremi za budućnost.

- Imamo samo jednu misiju - da razbijemo Hamas. Nećemo stati dok to ne završimo, uz vašu pomoć. Oslanjam se na vas; narod Izraela se oslanja na vas - rekao je Netanjahu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading