IZBOLA SOPSTVENU BEBU JER NIJE PRESTAJALA DA PLAČE: Posvađala se sa mužem, pa pokušala da ubije dete čim je izašao iz kuće

Autor:

Svet

31.10.2023

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa hitne pomoći je zatekla bebu u lokvi krvi kada su stigli u kuću i odmah pozvali policiju.

IZBOLA SOPSTVENU BEBU JER NIJE PRESTAJALA DA PLAČE: Posvađala se sa mužem, pa pokušala da ubije dete čim je izašao iz kuće

Foto: shutterstock

U selu Prijutovo, u Republici Baškortostan, u Rusiji, došlo je do strašnog incidenta u kojem je majka napala svoje dete u njihovom domu.

Prema izveštajima medija, Aida i njen suprug Viktor (28) su bili na zabavi kada je došlo do optužbi za neverstvo. Par se posvađao, što je dovelo do toga da Viktor napusti kuću. Aida je, navodno, nastavila da konzumira alkohol.

U međuvremenu, njihov sin Artem, koji je spavao u susednoj sobi, se probudio i počeo da plače. Policija je izjavila da je majka čekala da se dete utiša, ali pošto dečak nije prestao, ona je uzela kuhinjski nož i ubola ga u stomak tri puta.

Nakon toga, Aida je bacila nož i krenula hodati po selu. Ubrzo je zaustavila pešaka i zamolila ga da pozove Hitnu pomoć za Artema, saopštila je policija.

Ekipa hitne pomoći je zatekla bebu u lokvi krvi kada su stigli u kuću i odmah pozvali policiju. Dečak je hitno prevezen u bolnicu gde su mu lekari uspeli spasiti život. Majka je ubrzo uhapšena i prevezena u policijsku stanicu, navodi Dejli mejl.

Prema istrazi, majka je napala dečaka kako bi se osvetila suprugu zbog njegovog odlaska tokom svađe. Aida je već ranije bila pod prismotrom socijalnih službi zbog propusta u lečenju deteta.

Prema rečima vlasti, dečak će sada biti smešten u sirotište. Aida je zadržana u pritvoru i, ako bude proglašena krivom, može joj biti izrečena kazna od sedam godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading