MALE LAŽI ZA VELIKI ULOV: Evo kako je Putin šarmirao Melaniju Tramp!

Autor: beograd.rs, Republika

Svet

10.03.2018

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek sada, osam meseci nakon zajedničke večere tokom samita G-20 u Nemačkoj, otkriveno je o čemu je Vladimir Putin razgovarao s američkom prvom damom. Kako bi je šarmirao, ruski predsednik je odlučio da se pohvaliti svojim uspesima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Poslužio se dobrim starim trikovima

Ruski predsednik Vladimir Putin dao je intervju za novi dokumentarni film "World Order 2018", u kojem je priznao kako je lagao američku prvu damu Melaniju Tramp prilikom njihovog poslednjeg susreta. 

Naime Putin i Melanija su sedeli jedno pored drugog na večeri tokom samita G-20 u Hamburgu, a ruski predsednik je pokušao da Melaniju šarmira malim lažima. Tokom razgovora, u kojem se većinu vremena hvalio, Melaniji se pohvalio i o veličini svog ulova tokom ribolova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Naravno, kako bi svako napravio u takvoj prilici, malo sam dodao, ispričao malu laž. Kada govorite o ribolovu i veličini riba, ne možete a da ne ulepšate priču i povećate ulov - našalio se u dokumentarnom filmu Putin i dodao kako je Melaniji ispričao i sve o poluostrvu Kamčatka, kao i tamošnjoj fauni, ali i tigrovima.

Pre nego što su seli jedno pored drugoga na večeri, prva dama i Putin susreli su se kada su Melaniju poslali da pokuša da okonča višesatni sastanak između ruskog predsednika i Donalda Trampa, nalu u tome baš i nije uspela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading