JEZIVO DA GORE NE MOŽE: Rukama sebi IZVADILA OČI - sada tvrdi da joj je život lepši!

Autor:

Svet

12.03.2018

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejli Mutart (20) golim rukama je izvadila svoje oči dok je bila na metu, piše Dejli mejl. Devojka je ovo uradila 6. februara ispred crkve u Južnoj Karolini u Americi, duboko verujući da to od nje traži Bog.

RepublikaFoto: pixabay.com
Kaje se svega što je činila, Ilustracija

Šokantni događaj potpuno je oslepeo Kejli, koja se sada navikava na život iznova kao slepa osoba.

- Život je sada mnogo lepši, nego kada si na drogama. To je bilo užasno vreme - rekla je Kejli.

Nakon što je mesec dana provela u rehabilitacionom centru, devojka se vratila kući. Kako je ispričala, nekada zaboravi da je slepa jer tačno zna gde se šta nalazi u kući.

- Mogu ponovo da budem Kejli. Radije bih da budem slepa nego da budem na metu. Ista sam devojka kao pre 10 godina, samo se sada puno bolje osećam - ispričala je ona.

Iako je u trenutku incidenta bila pod uticajem meta, seća se šta je i zbog čega uradila. Rekla je da je bila u stanju delirijuma, što joj je poremetilo razum. Prema njenim rečima, u tom trenutku verovala je da su mrtvi zaglavljeni u grobovima i da su od nje tražili da se žrtvuje kako bi otišli Bogu. Žrtva je bila - vađenje očiju.

- Bila sam prestravljena, nisam znala zašto to Bog traži od mene, ali sam verovala da ja to treba da uradim. I drago mi je što jesam jer sam uvek imala veliko srce - ispričala je ona.

Rekla je kako je u tom trenutku mislila kako nema puno vremena da spasi svet i zato je izvadila svoje oči.

- Uhvatila sam golim rukama oči, okrenula ih i izvadila. Pastoru koji se u tom trenutku pojavio rekla sam da se "pomoli za mene" - ispričala je devojka kako je sebe oslepela.

Prolaznici koji su videli šta Mutart radi pokušali su da je spreče da se samopovredi, ali nisu uspeli. Pozvali su Hitnu pomoć koja je devojka odvela na odeljenje traume.

Do ovog užasnog događaja došlo je nekoliko dana pre nego što je Kejli trebalo da ode u rehabilitacioni centar na odvikavanje od meta.

Marihuanu je navodno prvi put probala pre šest meseci, kada su je naterale kolege. Kada je istražila simptome na netu, napustila je posao i zaposlila se na drugom mestu. Međutim, tamo je pod uticajem novih kolega probala met, zbog kojeg je bila budna tri dana.

- Snimila sam video dok sam bila na drogi, a kada je dejstvo prošlo, te ljude sam izbacila iz svog života - ispričala je ona i rekla da je ponovo počela da ga koristi jer se osećala usamljenom.

Mesec dana posle šokantnog događaja, Kejli se vratila kući nasmejana i potpuno srećna. U oporavku joj je puno pomogla muzika, a nastavila je da svira gitaru i uči nove pesme uprkos slepilu.

Njena majka Keti Tompkins pokrenula je "GoFundMe" stranicu kako bi skupila novac za psa koji pomaže slepima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading