KRVAVA POSTELJINA POSLE SEKSA NA JEDNU NOĆ: Upoznali su se na autobuskoj stanici, a završila je gola i MRTVA na njegovom krevetu!

Autor: telegraf.rs, Republika

Svet

14.03.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tridesetdvogodišnji Mark Brus iz Škotske priznao je da je tokom seksa ubio Kloi Miazek (20), samo dva sata nakon što su se upoznali. Ubistvo se dogodilo u novembru prošle godine u njegovom stanu u gradu Aberdin, a njemu sada preti dugogodišnja zatvorska kazna.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pijana u krevetu sa neznancem - završilo se tragično

Kloi je u ranim jutarnjim satima 3. novembra prošle godine, vidno pijana izbačena iz noćnog kluba u kom se provodila s prijateljima.

Na autobuskom stajalištu tada je upoznala Brusa, nakon čega su otišli u njegov stan.

Ipak, iako je taj susret obećavao dobar provod, sve je pošlo naopako, jer je Kloi završila mrtva. Uzrok smrti bio je gušenje, a kako je Brus objasnio, oboje su uživali u "erotskom gušenju".

Nakon kobnog događaja, a sat vremena pre nego što se predao policiji i priznao šta je učinio, Brusa su snimile nadzorne kamere kako panično luta ulicama.

- Uradio sam nešto grozno, ubio sam nekoga. Devojka u mom krevetu je mrtva - rekao je tada policiji.

Dokazi su pokazali da Brus nije lagao i da je ugušio Kloi tokom seksa. Smrt je navodno nastupila brzo, a to potvrđuju i forenzički nalazi.

Brus je u pritvoru i tamo će ostati do izricanja kazne koja je zakazana za 5. april.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading