TRAMP PONOVO ŠOKIRA: Za ekonomskog savetnika imenovao čoveka koji je bogatstvo trošio na KOKAIN

Autor: Tanjug

Svet

14.03.2018

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp izabrao je saradnika televizije Si-En-B-Si (CNBC) Lerija Kadloua za svog ekonomskog savetnika, izjavili su zvaničnici adminsitracije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Kadlou, koji je radio u administraciji predsednika Ronalda Regana, naslediće Gerija Kona koji je podneo ostavku pošto je Tramp najavio takse na uvozni čelik i aluminijum.

Dva zvaničnika adminsitracije, koja su tražila da ne budu imenovana, rekla su da je Tramp ponudio posao Kadlou. CNBC je objavio da bi Trampova odluka mogla da stupi na snagu već sutra.

Američka javnost je Kadloa upoznala kao domaćina nekoliko emisija na CNBC, uključujući Kadlou riport. Takođe je na radiju vodio emisiju pod nazivom Lari Kadlou šou.

Bio je ekonomista na Vol stritu do 1995. godine, aovaj posao je morao da napusti zbog zlouporabe alkohola i kokaina. Prema informacijama iz medija, mesečno je na ta dva poroka trošio oko 100.000 dolara. Posle odlaska s Vol strita završio je na rehabilitaciji.

Portparolka Bele kuće Sara Sanders potvrdila je novinarima da je Tramp juče razgovarao sa Kadlouom (70), ali nije htela da kaže da li mu je ponudio funkciju.

Kadlou je međutim rekao da je prihvatio ponudu predsednika Trampa da postane glavni ekonomski savetnik u Beloj kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading