Devojčica (2) umrla jer se majka LOŠE PARKIRALA!

Autor: blic.rs

Svet

22.03.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kim Roulands (25) krivi sebe i "sopstvenu glupost" za smrt svoje dvogodišnje ćerke Kijare koja je umrla automobilu u potopljenom u ledenu vodu reke Teifi u Zapadnom Velsu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Majka nije pazila na parkiranje/Foto: Ilustracija

Naime, nakon detaljne policijske istrage ispostavilo se da majčin automobil u kojem je bila devojčica nije niko ukrao kako se verovalo u početku, već ga je majka parkirala na nizbrdicu, zbog čega je otklizao u reku.

- Moja predivna devojčica juče je preminula zbog moje gluposti. Čitav život moraću da živim sa krivicom. Mama te voli moja devojčice i tako mi je žao - napisala je na Fejsbuku.

Kim je parkirala svoj "mini" i ostavila ćerku na zadnjem sedištu i otišla na kratko do kancelarije. Nekoliko trenutaka kasnije se vratila, ali njenog automobila više nije bilo. U prvom trenutku mislila je da je automobil ukraden zbog čega je pozvala policiju.

Pomoć je potražila na Fejsbuku. "Možete li, molim vas, da potražite moj automobil, ukraden je dok je moja ćerkla bila u njemu. Molim vas, delite ovu objavu", napisala je ona.

Otac devojčice Džet Mur objasnio je na Fejsbuku da su otišli do kancelarije samo da uzmu novac.

- Pogledali smo prema reci, ali nije bilo nikakvih znakova. Pomislili smo da je automobil ukraden. Potom je policija pronašla auto i izvukla ga. Oživljavali su je satima, ali bezuspešno - napisao je otac.

Dvogodišnja Kijara Mur preminula je juče nakon izvlačenja iz ukradenog automobila, bačenog u reku, u kom se nalazila prilikom krađe u Engleskoj. Devojčica je pronađena u plutajućem sivom "miniju" kojeg se lopov "otarasio" nakon mahnite potrage policije u Zapadnom Velsu, u Engleskoj.

Devojčica je izvučena iz ledene vode nakon dvosatne potrage. Odvezena je u bolnicu, ali lekari nisu mogli da je spasu. Umrla je nedelju dana pre nego što je trebalo da proslavi treći rođendan.

Istraga će utvrditi da li je ručna kočnica povučena pre nego li je automobil otklizao po nizbrdici inače namenjenoj za spuštanje kajaka u reku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading