ZEČICA NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE: Žao mi je Melanije Tramp, njen muž je tvrdio da me voli

Autor:

Svet

23.03.2018

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša Plejboj zečica Keren Mekdugal kroz suze je ispričala novinaru CNN-a koliko je zapravo volela Trampa. Ona je otkrila da je u jednom trenutku njihove tajne veze, mislila da će doći do braka. Takođe, pred kamerama je istakla koliko joj je žao Melanije Tramp i svega što se desilo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp je navodno varao Melaniju sa zečicom kada je bila u blagoslovenom stanju

Mekdugalova je rekla da je bila zaljubljena u Trampa i da su imali divan odnos. Tvrdi i da joj je on stalno govorio kako je voli.

Bivša zečica kaže da je sa najmoćnijim čovekom u SAD spavala već na prvom sastanku.

- Nakon što smo bili intimni ponudio mi je novac. Nisam znala kako da reagujem. Mora da je izraz na mom licu bio pretužan. Sve je bilo tako tužno. Plakala sam posle u kolima - rekla je Mekdugalova i dodala da je Trampu rekla da ona nije "takva devojka".

Foto: youtube.com/ CNN
Mekdugalova je gajila snažne emocija prema Trampu zbog čega je i trpela činjenicu da je oženjen

Sa suzama u očima prepričala je situaciju kada ju je Tramp navodno odveo u njegov stan i pokazao spavaću sobu u kojoj spava Melanija.

- Spavali su u odvojenim sobama, to mi je bilo čudo, ali sam pomislila da možda imaju probleme - rekla je Mekdugalova ističući da joj je bilo veoma teško da uđe u kuću oženjenog muškarca čija se žena upravo porodila.

- Jedva sam čekala da izađem napolje. Raditi nešto loše je jedno, ali raditi to loše u nečijoj kući, u nečijem krevetu... Srce mi se steglo - rekla je Mekdugalova suzdržavajući suze.

U videu koji je CNN objavio Karen je javno iznela da joj je žao Melanije Tramp, da je osećala krivicu, ali da je uprkos svemu ostala sa njim u vezi.

Bela kuća ponovo je demantovala tvrdnje Mekdugalove i istakla da su navodi da je bila u vezi sa Donaldom Trampom lažni.

Nekadašnja Plejboj zečica je istakla da sa istinom o njihovoj vezi nije izašla u javnost da bi naškodila Trampu, već da bi oprala ljagu sa svog imena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading