Šta se krije iza požara u Rusiji?! MILIJARDER, njegova BAHATA deca i tržni centar bez protivpožarnog sistema!

Autor:

Svet

26.03.2018

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je izbio požar u tržnom centru "Zimska višnja" u Kemerovu, gde je kako prenose ruski mediji poginulo 56 ljudi u vatri, a više desetina je nestalo, nadležni organi u Rusiji će saslušati čuvenog ruskog milijardera Denisa Šengelova, za koga se pretpostavlja da je vlasnik kobnog tržnog centra.

Naime, ispostavilo se da u zgradi trgovačkog centra alarmi i protivpožarni sistemi nisu funkcionisali, a poslednja planirana inspekcija Ministarstva za vanredne situacije obavljena je 2016. godine.

 

 

Ruski mediji prenose da se vlasnik "Zimske višnje" nije obratio javnosti da kaže na koji način je izbio požar, ali je zato ruska javnost itekako upućena u bezbrižan i luksuzan život članova milijarderove porodice.

 

 

Back to where it all started ?????

A post shared by Ivan shtengelov (@ivan_139) on Mar 8, 2018 at 3:03am PST

 

Život i delo Denisa Šengelova

Prvi kapital, milijarder Denis Šengelov, stekao je uz pomoć prodaje semena na veliko.

Kasnije je kupio fabriku konditorskih proizvoda. Prošle godine, u jednom od intervjua, Štengelov je opisao svoj model upravljanja poslovanjem kao: "Uštedeli smo novac spaljivanjem."

Holding Štengelova KVD je jedna od 100 najvećih privatnih kompanija u Rusiji, prema navodima Forbsa, što znači da je imao dovoljno novca da obezbedi apsolutno sve da ne dođe do tragedije.

 

 

????

A post shared by Ivan shtengelov (@ivan_139) on Dec 28, 2017 at 4:39pm PST

 

Deca mu žive u Australiji i putuju po celom svetu.

Najstariji sin Štengelov, Ivan, diplomirao je u najpoznatijem i najskupljem internatu "Southport". Mladić se profesionalno angažovao u tenisu, ne zaboravljajući istovremeno i odmor.

Mlađi sin Aleksej je skromniji od svog brata. Na njegovoj staroj stranici na "Fejsbuku" ima samo nekoliko fotografija. Takođe  trenira tenis, pa je shodno tome tatu naterao da mu sagradi teniski kompleks. 

Članovi porodice Štengelov često iznajmljuju poslovni mlaznjak za putovanja. Cena takve VIP usluge je prava sitnca od nekoliko desetina hiljada dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading