Sledi istorijsko IZNENAĐENJE za sve one koji porede Rusiju i Treći rajh

Autor: sputniknews.com

Svet

26.03.2018

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanična predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova obećala je Velikoj Britaniji "istorijsko iznenađenje".

RepublikaFoto: pixabay.com
Moskva

- Imamo iznenađenje za sve one koji imaju ili savesti ili smelosti da uporede bilo kakvo poređenje između Rusije i Trećeg rajha. Imamo za sve dostojan odgovor i poklon - rekla je Zaharova.

Ona je dodala da će Rusija predstaviti "iznenađenje" na brifingu 29. marta. Međutim, ona je naglasila da će se to desiti ako se "pripreme svi materijali". O kojim se tačno dokumentima radi, Zaharova nije rekla.

RepublikaFoto: facebook.com/Maria Zakharova
Marija Zaharova

Predstavnica spoljnopolitičkog resora je izjavila da Velika Britanija ne može da predstavi dokaze da je Moskva kriva za trovanje bivšeg pukovnika GRU Sergeja Skripalja.

- To je velika provokacija. Rekla bih, velika avantura - rekla je ona.

Ranije je šef britanske diplomatije Boris Džonson izjavio da predsednik Rusije Vladimir Putin koristi Svetsko prvenstvo u fudbalu za poboljšanje imidža Rusije. On se složio sa jednim od poslanika da ovo što se sada dešava dosta liči na to kako je Hitler iskoristio Olimpijske igre 1936. godine u Berlinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading