"TO NIJE ONA!" Britanci nisu uvereni da je na snimku koji kruži mrežama Kejt Midlton, objasnili i zašto (VIDEO)

Autor:

Svet

19.03.2024

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uočavanje u prodavnici farme Vindzor trebalo je da pruži preko potreban podsticaj britanskoj javnosti koja je sve više zabrinuta za princezino zdravlje.

"TO NIJE ONA!" Britanci nisu uvereni da je na snimku koji kruži mrežama Kejt Midlton, objasnili i zašto (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Nakon nebrojeno nagađanja oko toga gde je Kejt Midlton nestala, juče se princeza od Velsa pojavila pored supruga na jednoj tržnici. Da bi se izbegle spekulacije oko montirane fotografije, u medije je pušten video.

Iako je video snimljen sa udaljenost sa koje se može videti nasmejana i pomalo euforična Kejt, mnogi su nakon ovog videa rekli: "To nije ona!"

Video prikazuje "neverovatno srećnu Kejt" koja opušteno ćaska sa Vilijamom tokom njihovog povratka u automobil.

Umesto da ovaj video umiri građanje, govorkanja su još veća:

- Pogledajte detaljnije video i shvatićete da to nije Kejt, ona ima potpuno drugačije jagodice i celo lice...

- Uopšte ne liči na nju...

- Ovo zataškavanje postaje toliko neprijatno i zabrinjavajuće.

- To nije ona. Više jagodične kosti, drugačije oči, drugačiji osmeh, drugačiji hod, vitke građe. Ona da nosi torbu nakon operacije abdomena?! To je zamena!

Ipak, oni koji obožavaju Kejt kažu da je ovo ona i presrećni su što se tako lepo oporavila.

Podsetimo, princeza od Velsa je navodno primećena kako izgleda "srećno, zdravo i opušteno" tokom posete lokalnoj prodavnici na farmi tokom vikenda, što je prvi put da je viđena napolju otkako je bila podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena.

Kejt i Vilijam su navodno viđeni na jednom od svojih omiljenih mesta, oko kilometar od svoje vikendice Adelaide, u Vindzoru u subotu nakon što su gledali njihovo troje dece, Džordža (10), Šarlot (8) i Luisa (5), kako se bave sportom.

Uočavanje u prodavnici farme Vindzor trebalo je da pruži preko potreban podsticaj britanskoj javnosti koja je sve više zabrinuta za princezino zdravlje usred cunamija spekulacija o njenom nepoznatom stanju.

Svedok koji je video par rekao je za The Sun:

- Posle svih glasina koje su se širile, bio sam zapanjen kada sam ih video tamo. Kejt je bila u kupovini sa Vilijamom i izgledala je srećno i izgledala je dobro. Deca nisu bila sa njima, ali to je tako dobar znak da je bila dovoljno zdrava da iskoči u radnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading