VASPITAČICA UBILA BEBU U VRTIĆU! HOROR! Zadavila je kesom punom pasulja, krici devetomesečne devojčice odjekivali, njen plač svi IGNORISALI!

Autor:

Svet

17.04.2024

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devetomesečna beba je hitno prevezena u bolnicu, ali joj nažalost, nije bilo spasa.

VASPITAČICA UBILA BEBU U VRTIĆU! HOROR! Zadavila je kesom punom pasulja, krici devetomesečne devojčice odjekivali, njen plač svi IGNORISALI!

Foto: shutterstock

U Velikoj Britaniji se dogodio stravičan slučaj kada je vaspitačica ubila devojčicu tako što joj je okačila o vrat kesu sa pasuljem i tako čvrsto povijenu je držala skoro dva sada, saopštio je sud.

Nesrećna devojčica je pronađena modra i u besvesnom stanju u vrtiću u Stokportu nakon što su njeni krici i vapaji za pomoć ignorisani.

Devetomesečna beba je hitno prevezena u bolnicu, ali joj nažalost, nije bilo spasa.

Kvalifikovana medicinska sestra i vaspitačica Kejt Rouli (37) optužena je za ubistvo iz nehata i alternativnu tačku za okrutnost dece. Kako je rečeno pred porotom, Kejt se iz nepoznatih razloga suprotstavljala devojčici danima pre smrti, te da joj je stalno ponavljala da ''prestane da cvili'' i da ''ide kući'' ukoliko želi da plače.

Tužilac Piter Rajt je rekao: "Njeno neprijateljstvo prema devojčici je bilo koliko nelogično, toliko i uznemirujuće."

Devojčica je umrla je od kombinacije gušenja i patofiziološkog stresa u maju 2022.

Tužilac istakao da je detetov položaj za spavanje bio očigledan recept za katastrofu nakon što je ostala nesposobna da diše pravilno, te da je Rouli u momentu gušenja devojčice išla na pauzu u toaelt, a koleginici je rekla:

- Samo ignorišite ako počne da plače.

Pet minuta kasnije, devojčica je pomerala glavu sa jedne na drugu stranu koprcajući se kako bi preživela.

- Kejt Rouli je stavila devojčicu u sobi za bebe tog popodneva. Tada je njeno povijanje bilo tako čvrsto da dete nije moglo da se pomeri - ispričao je tužilac.

Sudu je rečeno da je detetu bila okačena kesa sa pasuljem za vrat. Tada je bila praktično pokrivena od glave do pete ćebetom koji bi povećao njen rizik od pregrevanja, rečeno je porotnicima i dodato da je tako devojčica ostavljena praktično nepokretna.

Gušenje i smrt devojčice su bili ozbiljno očigledni. Ipak, Kejt Rouli ga je ignorisala i do trenutka kada je proverila devojčicino stanje bilo je prekasno.

- Optužena se ponašala prema detetu na način za koji bi svi trezveni i razumni ljudi prepoznali da je opasan - saopšteno je.

U vreme devojčicine smrti, Rouli je bila dežurni vođa sobe za bebe i zadužena za spavanje.

Ona poriče ubistvo iz nehata, a sudski proces se nastavlja, prenosi The Sun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading