DEČAK (16) RANJEN DOK JE ČUVAO DECU OD 5 I 7 GODINA! Muškarac upao u stan i izrešetao ga! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.04.2024

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija se uzda u snimke nadzornih kamera kako bi identifikovala napadača i rekonstruisala tok događaja.

DEČAK (16) RANJEN DOK JE ČUVAO DECU OD 5 I 7 GODINA! Muškarac upao u stan i izrešetao ga! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Policija u Filadelfiji istražuje slučaj pucnjave u kojoj je 16-godišnji dečak ranjen dok je čuvao svoje dve mlađe rođake. Nažalost, napadač još uvek nije identifikovan, a motiv ovog jezivog napada ostaje nepoznat.

JEZIVI NAPAD U KUĆI

Napadač je došao do vrata oko 23.53 u ponedeljak, a kada je 16-godišnjak otvorio, "najmanje jedan muškarac je ušao u stan i ispalio šest metaka, pogodivši 16-godišnjaka u stomak i ruku," rekao je šef policije iz Filadelfije, detektiv Skot Smol.

- Veoma smo, veoma srećni što ta dvojica dečaka, uzrasta od 5 i 7 godina, nisu pogođena, jer su tu ispaljeni hici - rekao je Smol.

STABILNO STANJE RANJENOG DEČAKA

Iako je 16-godišnjak upucan više puta, policija je saopštila da je on u stabilnom stanju. Srećom, njegove povrede nisu opasne po život, a on se oporavlja od ovog traumatičnog događaja.

- U dnevnoj sobi ima više rupa od metaka blizu mesta gde su ta deca spavala na kauču - dodao je detektiv.

SNIMCI NADZORNIH KAMERA KLJUČNI ZA ISTRAŽIVANJE

Policija se uzda u snimke nadzornih kamera kako bi identifikovala napadača i rekonstruisala tok događaja. Detalji sa kamera unutar stambenog kompleksa i spoljašnjih nadzornih kamera mogu biti od suštinskog značaja za rešavanje ovog slučaja.

- Srećom, postoje kamere unutar stambenog kompleksa, u hodnicima i kod jednog od ulaza, kao i spoljašnje nadzorne kamere - rekao je Smol.

NEPOZNAT MOTIV NAPADA

Iako su istražitelji angažovani na slučaju, još uvek nije jasno zašto je došlo do ovog napada, niti ko je bio meta. Policija će nastaviti da ispituje sve moguće tragove kako bi rasvetlila ovaj slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading