MUŠKARAC NASRNUO NA ŽENE, POLICIJA GA UPUCALA: Jeziva scena u Švedskoj!

Autor:

Svet

19.04.2024

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedoci su čuli deset pucnjeva.

MUŠKARAC NASRNUO NA ŽENE, POLICIJA GA UPUCALA: Jeziva scena u Švedskoj!

Foto: Tanjug/AP

U švedskom gradu Vasterasu došlo je do napada na tri starije žene starosti između 65 i 80 godina, kada je napadač oštrim predmetom nasrnuo na njih. Kako prenosi švedska agencija Ekspresen, jedna od žena i napadač su prevezeni u bolnicu sa težim povredama. Svedoci su čuli deset pucnjeva, a policija je potvrdila da je upucala muškarca koji se dovodi u vezu sa napadom.

Policija reagovala brzo

Nakon što je prijavljen napad na tri starije žene, policija je brzo reagovala i upucala muškarca koji se sumnjiči za napad. Svedoci su opisali scenu kao vrlo dramatičnu, sa puno policije na mestu napada. Jedan od svedoka je izjavio da su u prvi mah pomislili da su čuli petarde, ne shvatajući ozbiljnost situacije.

 

 

Detalji svedoka

Svedoci su izneli i detalje o tome kako je policija intervenisala, navodeći da je policijski automobil udario u automobil njihovog komšije, što je dodatno doprinelo haosu na mestu napada. 

- Puno policije je bilo na mestu napada. Mislili smo da su u pitanju petarde. Nismo znali o čemu se radi. Automobil našeg komšije je uništen. U njega je udario policijski automobil - rekao je jedan od svedoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading