MUČEN PA UBIJEN! Obezglavljeno telo tinejdžera nađeno u podrumu zgrade u Beču! (FOTO)

Autor:

Svet

19.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preliminarni forenzički nalazi ukazuju da je mladić zadobio višestruke posekotine i ubode pre smrti, a bilo je i brojnih uboda u gornjem delu tela i vratu, što navodi na sumnju da je žrtva možda bila i mučena pre ubistva.

MUČEN PA UBIJEN! Obezglavljeno telo tinejdžera nađeno u podrumu zgrade u Beču! (FOTO)

Foto: Profimedia

Austrijska policija

Rezultati obdukcije tela tinejdžera, koje je pronađeno u podrumu stambene zgrade u Beču, potvrđuju da je mladić žrtva ubistva.

 

 

Prema informacijama prenetim iz medija, telo je bilo u crnoj vreći za smeće, dok je glava pronađena nedaleko u plastičnoj vreći ispod gomile šuta.

Preliminarni forenzički nalazi ukazuju da je mladić zadobio višestruke posekotine i ubode pre smrti, a bilo je i brojnih uboda u gornjem delu tela i vratu, što navodi na sumnju da je žrtva možda bila i mučena pre ubistva.

Portparolka policije Džulija Šik istakla je da povrede ruku i šaka ukazuju na moguću borbu žrtve sa ubicom. Telo je po svoj prilici ležalo u podrumu nekoliko meseci, ako ne i više od godinu dana, a identitet i tačno vreme smrti trenutno su predmet istrage.

 

 

Naime, u zgradu već neko vreme niko nije smeo da ulazi zbog renoviranja.

Telo su otkrili radnici u utorak oko 15.30 časova. Prilikom pripremnih iskopavanja za betoniranje u otvorenom podrumskom delu, muškarci su pronašli veliku crnu vreću za smeće od 50 litara 20 centimetara u zemlji iz koje je izbijao oštar smrad.

Telo još nije identifikovano.  a policija "češlja" sve izveštaja o nestancima u poslednjih nekoliko meseci — priča se da je žrtva veoma mlad čovek, ako ne i tinejdžer, a da na njegovom telu nisu pronađene tetovaže.

Njegovi zubi mogu da posluže u utvrđivanju identiteta, takođe.

- Razjašnjene identiteta, vremena smrti i daljih okolnosti trenutno su predmet istrage - dodala je portparolka.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading