MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO DOK JE TRAMPU TRAJALO SUĐENJE UMRO! Novinari gledali horor uživo!

Autor:

Svet

20.04.2024

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o mlađem muškarcu Maksvelu Azarelu

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO DOK JE TRAMPU TRAJALO SUĐENJE UMRO! Novinari gledali horor uživo!

Foto: Facebook

Muškarac koji se zapalio ispred krivičnog suda na Menhetnu, gde je u toku suđenje bivšem predsedniku SAD Donaldu Trampu, bio je u kritičnom je stanju, ali je umro, javljaju američki mediji.

Prema pisanju Njujork posta, reč je o mlađem muškarcu Maksvelu Azarelu, koji se polio zapaljivom tečnošću u parku Kolekt Pond, preko puta zgrade suda.

Nakon što se Azarelo zapalio, 20-ak osoba je, vrišteći, pobeglo iz parka, navodi Njujork tajms.

Trampu se na Menhtetnu sudi za navodno falsifikovanje poslovne dokumentacije u slučaju tajnih novčanih isplata porno glumici Stormi Denijels i preti mu kazna zatvora do 10 godina.

Bivši predsednik SAD se izjasnio da nije kriv po 34 tačke optužnice.

Suđenje bi trebalo da traje šest do osam nedelja.

Podsećanja radi, očevici na licu mesta su izvestili da je čovek sebe zapalio ispred suda na Menhetnu. Vatra je ugašena, a čovek je i dalje pokazivao znakove života. Do incidenta je došlo iznenada, a novinari su bili uživo na mestu događaja kada su primetili vatru. Detalji oko postupaka čoveka i da li su povezani sa trenutnim suđenjem koje uključuje Trampa ostaju nepoznati. Čovek je stajao usred obližnjeg trga u vreme kada je zasedala porota u slučaju finansijske malverzacije.

Šokantan incident je izazvao zabrinutost i spekulacije, sa motivom iza čovekovih postupaka koji ostaje misterija. Kako su hitne službe stigle na mesto događaja da pomognu čoveku, posmatrači su ostali zbunjeni neočekivanim tokom događaja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading