ISPLIVALI DETALJI ODNOSA KRALJA ČARLSA I KEJT MIDLTON: Između njih postoji posebna veza, gestikulacija sve OTKRIVA (VIDEO)

Autor:

Svet

25.04.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvena novinarka odlučila da otkrije dosta toga

ISPLIVALI DETALJI ODNOSA KRALJA ČARLSA I KEJT MIDLTON: Između njih postoji posebna veza, gestikulacija sve OTKRIVA (VIDEO)

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Hollie Adams/Pool Photo via AP

Između kralja Čarlsa i Kejt Midlton postoji ultimativna "posebna veza" otkako je Kejt postala deo kraljevske porodice, pre tačno 13 godina.

Videli smo utešne poglede tu i tamo, tople osmehe i lepe pozdrave, proveru imena i namigivanje u zvaničnim govorima, kaže Liz Džons, novinarka Daily Maila.

Foto: YouTube/The Prince and Princess of Wales/Printscreen

Kejt Midlton i princ Vilijam

 

Ali ove nedelje je viđeno i ogromno poštovanje koje kralj Čarls ima za svoju snaju – onu koja živi sa evropske strane Atlantika – što je naišlo na veliko odobravanje javnosti.

Čarls je u utorak primio Kejt u organizaciju Ordena časti, čime je ušla u istoriju.

Princeza od Velsa je prvi član kraljevske porodice koji pripada ovoj odabranoj grupi otkako je organizaciju osnovao kralj Džordž V 1917. godine.

Ona je u dobrom društvu. Među 65 članova, iz umetnosti, nauke i medicine, su JK Rouling, Dejm Megi Smit, Ser Pol Mekartni, Ser Dejvid Atenborou i Elton Džon.

Foto: shutterstock

Britanska kraljevska porodica dok je Elizabeta II još bila kraljica

 

Kao strastveni fotograf amater, Kejt je pokrovitelj Kraljevskog fotografskog društva, Nacionalne galerije portreta i Muzeja Viktorije i Alberta.

Ali ova čast je nagrada za nešto više od njenih nastojanja u umetnosti, reč je o velikom poštovanju s kojim kralj Čarls drži buduću kraljicu, piše Liz Džons.

Primećen je nagoveštaj nežnosti između njih tokom prošlogodišnje jesenje državne posete Keniji, kada je Čarls nazvao Kejt svojom "voljenom snajom". Ove godine došlo je do šokantnog otkrića da i kralj i princeza moraju da se podvrgnu lečenju od raka.

Foto: www.profimedia.rs

Kejt Midlton

 

Saveznici u nevolji, našli su se u istoj bolnici, londonskoj klinici u Merilbonu, sa izveštajima koji sugerišu da se kralj "provukao" u kućnoj odeći iz svoje sobe u njenu kako bi se uverio da je ona "u redu". Ne čudi stoga što se kaže da su postali bliži nego ikad.

Kralj je pozvao Kejt na ručak u Vindzor prošlog meseca, dan nakon što je snimila dirljivu video poruku naciji koja otkriva njenu dijagnozu raka.

Čarls je svojoj snaji rekao da je "ponosan" na njenu hrabrost, navodi Tajms.

Takav intiman, ohrabrujući trenutak sigurno bi joj pomogao da se izbori sa svojom razumljivom strepnjom zbog emitovanja sledećeg dana.

To je nešto što će inspirisati Kejt za budućnost i posao koji može da radi u oblasti koja joj je važna - podrška budućim fotografima svuda, u ratnim zonama, u modi, u vestima.

Foto: AP Photo/Alastair Grant, Pool, File

Kralj Čarls

 

Ona ima ljubav i podršku velikodušnog svekra. Ona često smiruje vatru između dva muškarca gde obojica mogu biti tvrdoglavi - princa Vilijama i kralja Čarlsa.

Cela porodica bi trebalo da bude zahvalna za njen čelični stoički stav u vezi sa Megan Markl – i njenu pametnu diplomatiju, kaže Liz Džons.

Čarls može biti siguran da će se, kao kraljica, njegova snaja odlučno nositi sa svim budućim sukobima.

A u osnovi svega ovoga je Kejtino ogromno poštovanje prema čoveku koga zove deda, čoveku za kog se navodi da čuva svoje najdublje naklone. Možda je ona ćerka koju bi želeo da ima.

Foto: Tanjug AP

Princ Vilijam i kejt Midlton

 

Kejt nikada nije bila nedodirljiva osoba. Ona je bez ogorčenosti, tako da je lako biti u njenoj blizini. Čini se da je taj lagan, dirljiv pristup sa njenom decom nestao, čineći Čarlsa mekim i taktičnim u odnosima sa svojim unucima, kaže Liz Džons, novinarka Daily Maila.

- Pitam se da li želi da je bliže Hariju i Megan i njihovoj deci, hiljadama milja daleko u Kaliforniji. Dijagnoza raka svakako stavlja svađu u perspektivu - zaključuje Džonsova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading