EMOTIVNA ISPOVEST PREDSEDNIKA BAJDENA: Kako je potonuo u alkohol nakon tragične smrti svoje prve supruge i 13-godišnje ćerke, HTEO JE DA SE UBIJE!

Autor:

Svet

26.04.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emotivnom intervjuu sa radio voditeljem Hauardom Sternom, predsednik Džo Bajden je otvorio dušu i podelio intimne detalje o svojoj ličnoj tragediji nakon smrti prve supruge i njihove 13-mesečne ćerke.

EMOTIVNA ISPOVEST PREDSEDNIKA BAJDENA: Kako je potonuo u alkohol nakon tragične smrti svoje prve supruge i 13-godišnje ćerke, HTEO JE DA SE UBIJE!

Foto: White House / Zuma Press / Profimedia

 Bajden je otvoreno govorio o smrti svoje prve supruge, Nejli Bajden, i njihove 1-godišnje ćerke, Naomi, koje su poginule u saobraćajnoj nesreći u Delaveru 18. decembra 1972.

U intervjuu sa Sternom, Bajden je otkrio kako se suočavao sa gubitkom i kako se potpuno prepustio alkoholu kao načinu da se nosi sa bolom. Ova intimna ispovest otkriva duboku ljudsku stranu predsednika, dodatno humanizujući javni lik koji je do sada bio poznat po svojoj političkoj karijeri.


Bajden je istakao kako je alkohol postao njegov beg od stvarnosti nakon gubitka voljenih osoba. Ova iskrena ispovest baca svetlo na unutrašnju borbu koju je predsednik vodio u periodu nakon tragedije, dok je istovremeno pokušavao da se izbori sa svojom ličnom patnjom.


Saobraćajna nesreća koja se desila 1972. godine zauvek je promenila tok života Joe Bajdena. Smrt njegove supruge i ćerke ostavila je neizbrisiv trag na njegovom srcu i životu, oblikujući ga kao osobu i uticajno javno lice koje danas poznajemo.

Ova iskrena ispovest o ličnoj tragediji predsednika Bajdena dodatno humanizuje političara, ističući važnost emocionalne otvorenosti i iskrenosti u javnom životu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sanja

26.04.2024 21:59

Zato je navijao za bombardovanje i unistavanje tudje dece ,zena ,muzeva,porodica. Bolje bi mu bilo da cuti.

Vera

27.04.2024 17:47

Nemam samilosti prema onima koji su direktno odgovorni za masovno ubijanje nedužnih civila! Žalosno je što gubitak prve supruge i deteta nije od dotičnog načinio boljeg čoveka, naprotiv!