POGLEDAJTE DRAMATIČAN SNIMAK KAD JE UBIJENO DETE! Čovek sa mačetom UBIO, tinejdžera, policajci teško povređeni!

Autor:

Svet

30.04.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziv napad u Hainaultu: Policija savladala muškarca sa mačem nakon smrtonosnog pohoda

POGLEDAJTE DRAMATIČAN SNIMAK KAD JE UBIJENO DETE! Čovek sa mačetom UBIO, tinejdžera, policajci teško povređeni!

Foto: Printscreen Daily Mail

Dramatični snimci sa sigurnosnih kamera pojavili su se, prikazujući trenutak kada je mačem naoružani muškarac oboren tizerom i uhapšen od strane policije nakon što je izvršio krvavi pohod u Hainaultu u kojem je jedan 14-godišnji dečak izgubio život, a četiri osobe su povređene. Policija je hitno reagovala na istoku Londona nakon što su stigle prijave da je kombi udario u kuću, a zatim je muškarac sa nožem krenuo da hara ulicama. Nakon što je napao dečaka, koji je "krenuo u školu", sukobio se sa dvojicom policajaca i prolaznikom pre nego što je oboren taserom i uhapšen u krvavom okršaju. Povređeni policajci su hitno prevezeni u bolnicu sa "ozbiljnim" povredama. Dvoje građana je takođe zbrinuto nakon stravičnog pohoda.

Republika

Foto: Printscreen Daily Mail

Jeziv napad na dete i policiju

 



Policija je saopštila da je osumnjičeni uhapšen pod sumnjom za ubistvo i trenutno se nalazi u bolnici gde se leči od povreda koje je zadobio kada je svoj kombi zakucao u kuću. U snimku se može videti kako policajci zahtevaju od 36-godišnjeg osumnjičenog da baci oružje dok stoji sa mačem u ruci ispred garaže. Zatim su ga oborili taserom i pritvorili ga na zemlji. Snimak zabeležen neposredno pre hapšenja pokazuje napadača sa nožem, obučenog u žutu duksericu, kako stoji na krovu garaže pre nego što ulazi u baštu jednog od stanovnika.

 

 


Šokantni napad je izazvao reakcije Rišija Sunaka i Kiera Starmera, koji su odali počast žrtvama, dok je i sam kralj Čarls "pohvalio" hrabrost policajaca koji su radili na okončanju napada. Pomoćnica komesara londonske policije Louisa Rolfe je izjavila da policija nije pronašla "tragove prethodnog incidenta" sa osumnjičenim, kao odgovor na spekulacije o njegovoj prošlosti i eventualnom kontaktu sa policijom.

 

 

Foto: Printscreen Daily Mail

Jeziv napad na dete i policiju

 


Stanovnici su ispričali kako su videli muškarca "pokrivenog krvlju" ispred svojih kuća u području Thurlow Gardens. Jedan od svedoka je rekao da je video kako muškarac beži, a potom su se pojavili policajci i helikopter. Drugi svedok je opisao kako je čuo viku i psovke pre nego što je video policiju kako ograđuje obližnju ulicu. Takođe, jedan sused je ispričao kako je napadač oboren taserom u njegovoj bašti i kako je snimak sa sigurnosne kamere prosledio vlastima.

Foto: Printscreen Daily Mail

Jeziv napad na dete i policiju

 


Premijer Riši Sunak je nazvao napad "šokantnim" i izrazio zahvalnost hitnim službama na njihovom hrabrom odgovoru. Ministar unutrašnjih poslova Džejms Klaverli je takođe izrazio saučešće "svima koji su pogođeni" jutrošnjim incidentom.

Foto: Printscreen Daily Mail

Jeziv napad na dete i policiju

 


Ovaj stravični napad u Hainaultu je izazvao šok i uznemirenost u lokalnoj zajednici, dok je reakcija hitnih službi i hapšenje osumnjičenog pokazalo hrabrost i odlučnost policije u suočavanju sa nasiljem. Ovaj događaj će sigurno ostaviti dubok trag na zajednici, ali i podstaknuti pitanja o bezbednosti i merama koje treba preduzeti kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

(Dejli Mejl)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Solo

30.04.2024 21:13

Gasicu Gasicu gde su ta dvojca napadaca kriminalca koja su izbola decka na Dorcolu i jos ih nisi uhapsio..Sta ti radis covece kad ti je kriminal otiso sto posto..?