ĐUKANOVIĆ U ULCINJU: Kreće nova faza turističkog razvoja

Autor: Tanjug

Svet

07.04.2018

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednički kandidat Demokratske partije socijalista Crne Gore Milo Ðukanović boravio je danas u Ulcinju, gde je obišao gradilište kompanije "Karizma", na lokacijama nekadašnjih hotela "Belvi" i "Olimpik".

RepublikaFoto: Tanjug
Hoće još jedan mandat: Milo Đukanović

Ðukanović je u razgovoru sa menadžmentom kompanije izrazio zadovoljstvo dinamikom realizacije ove investicije, kao i činjenicom da će ovi objekti već krajem narednog meseca primiti prve goste, navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

- Jedna renomirana kompanija kao što je ''Karizma'' u svom dobrom poslovnom i bliskom poslovnom odnosu, sa moćnim turoperaterom kakav je TUI, su pokazali interes ne samo za ovaj deo ''Ulcinjske rivijere'', nego čini mi se da tu postoje i neka interesovanja koja bi mogla voditi i daljoj saradnji. Naravno, uvek je najvažniji prvi korak i zato mi je drago da sam vidio kako se uspešno i efikasno realizuje ovaj prvi korak - rekao je Ðukanović.

On je dodao da to svega toga nije došlo iznenada. 

- Prethodnih godina smo vredno radili da očuvamo stabilnost u Crnoj Gori, da unapredimo poslovni ambijent i da njime zainteresujemo renomirane inostrane investitore, da izgradimo infrastrukturu koja je u nadležnosti države, tako da verujem da smo svim tim koracima doprinosili ovom prvom interesovanju - istakao je Ðukanović.


Prema njegovim rečima, time doprinose i Ulcinjani i Ulcinj, sa svojim imidžom jedne stabilne multietničke sredine, prepoznate po kvalitetnom turizmu i ljubaznoj radnoj snazi.

- Ubeđen sam da ulazimo u novu fazu turističkog razvoja i da će taj turistički razvoj, praćen drugim delatnostima, pre svega proizvodnjom hrane, obezbijediti i noviju i puniju zaposlenost, obezbediti dobar ekonomski rast, obezbediti ono čemu težimo, a to je društveni razvoj Crne Gore sa novim kvalitetom života za naše građane - zaključio je Ðukanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading