TRAMPU TEŽE NEGO HAMLETU: Napada možda bude uskoro, a možda ga ne bude uskoro?!

Autor:

Svet

12.04.2018

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biti ili ne biti, pitanje je sad... Možda je ovde vreme da iskujemo jednu novu reč, koja bi se odnosila na izgovaranje besmislica i opovrgavanje samog sebe u svim sferama života, a koja bi mogla da ponese ime "trampovanje" - po predsedniku SAD Donaldu Trampu. Verovatno se niko neće ni zapitati - zašto po Trampu? - njegove izjave retko ko može da dokuči, naročito jer su čak i one koje se tiču istih tema potpuno kontradiktorne, baš kao u slučaju trenutnih događanja oko Sirije... Samo što je ovde problem kod trampovanja što može da izazove treći svetski rat...

RepublikaFoto: Tanjug
Donald Tramp

Dakle, biti ili ne biti, ili da kažemo živeti ili umreti, što bi se priupitao čuveni Šekspirov Hamlet, tek, da li se takve muke vrzmaju po Trampovoj glavi, i da li se išta vrzma po njoj, verovatno će pokazati vreme (da je odgovor negativan) - poslednji tvit predsednika SAD u suprotnosti je njegovoj najavi da šalje rakete, i upozorenju Rusima da se čuvaju, a glasi: "Nikad nisam rekao kada će biti napada na Siriju. Možda bude vrlo uskoro ili možda ne bude vrlo uskoro!..." 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading