RUSI IMAJU TRAMPOV PORNIĆ SA KURVAMA!

Autor: Republika

Svet

13.04.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetom su u petak usred dramatične eskalacije odnosa Sjedinjenih Američkih Država i Ruske Federacije zbog dešavanja u Siriji poput bombe eksplodirali detalji iz knjige bivšeg direktora FBI Džejmsa Komija, koji je u njoj otkrio da Rusi poseduju porno-snimak šefa SAD Donalda Trampa s kurvama. Kako Komi tvrdi, upravo je to razlog zbog kog američki lider nikada ne bi ušao u otvoreni sukob s Moskvom jer bi u suprotnom bio objavljen pornić nastao 2013. u moskovskom hotelu, gde je Tramp navodno i urinirao po prostitutkama. To bi, ističe se, nanelo nepovratnu štetu ne samo Trampovom ugledu već i ugledu Amerike, koja je takvog čoveka 2016. izabrala za lidera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Komi, kog je Tramp iznenada otpustio u maju prošle godine, napisao je knjigu "Viša lojalnost: Istina, laži i vođstvo" i u njoj optužio šefa Bele kuće da je lažov i nemoralna osoba.

- Iskreno, nikada nisam mogao ni da pomislim da bi ove reči mogle da izađu iz mojih usta, ali ne mogu da tvrdim da aktuelni predsednik Sjedinjenih Država i prostitutke nisu pišali jedni po drugima u Moskvi 2013. Veoma je moguće, ali ja to ne znam - naveo je Komi u knjizi koja tek treba da bude puštena u prodaju u utorak, ali čiji su delovi dospeli do američkih medija i izazvali neviđenu buru u javnosti.

Šta se još dešava sa pronićem i šta je sve u njemu radio Tramp? Kakav čips nam uvaljuju? Šta je uradio Arkan sa časnim sestrama?

Sa kim imamo intervju bez cenzure? Šta se događa u svetu Zadruge, zabave, hronike, politike i sporta?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete pročitati u vikend izdanju Srpskog telegrafa kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading