Dokument izazvao pometnju! Kraljica Elizabeta ipak više voli Kejt od Megan?

Autor: alo.rs, Republika

Svet

16.05.2018

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica Elizabeta za venčanje svoje dece, kao i unuka, nekoliko dana uoči venčanja potpisuje dokument kojim "zvanično odobrava venčanje", A princ Hari i Megan Markl nisu bili izuzetak.

Foto: Tanjug/AP
Kraljica je opravdano izostavila reči hvale za buduću mladu

Nakon što su mediji objavili kraljičin dokument koji je u nedelju pustila u javnost, fanovi su primetili razliku u pisanom dopuštenju za venčanje koje je 2010. kraljica dala princu Vilijamu i vojvotkinji Kejt Midlton, i najnovijem, koje je ove nedelje dala princu Hariju i Megan, piše "Sun".

- Našoj vernoj i zauvek voljenoj Ketrin Elizabet Midlton - obratila se kraljica 2010. vojvotkinji Midlton u službenom dopuštenju za njeno venčanje s princom Vilijamom, dok je u odobrenju za Harija i Megan nju oslovila samo kao – Rejčel Megan Markl.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dokument o kom svi bruje

Iako su izostanak "verne i zauvek voljene" mnogi protumačili kao nedostatak simpatije kraljice prema Markl, postoji objašnjenje zašto je ovaj dokument drugačiji od onog iz 2010.

Naime, portparol kraljevske palate je objasnio da se kao "vernima i zauvek voljenima" kraljica može obraćati samo britanskim državljanima, a Megan je Amerikanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading