(VIDEO) HOROR: Gledala Ligu šampiona, završila SILOVANA I MRTVA U VOĆNJAKU!

Autor:

Svet

02.06.2018

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nong Gift (21) gledala je finale Lige šampiona sa prijateljicama, protekle subote u Čantaburiju na Tajlandu. Nadzorne kamere su snimile trenutak kada četvorica muškaraca nose "pijanu i drogiranu" devojku iz bara pre nego što su je navodno silovali i ubili.

RepublikaFoto: youtube.com/ Viral Press
Trenutak kada je odvode do kombija

Devojka se onesvestila u pabu, a njena rodbina tvrdi da je ona bila drogirana.

Iz paba su je iznela četvorica muškaraca u dva časa ujutru i unela je u zadnji deo kamioneta.

Oni su tvrdili da će je odvesti kući. Muškarci, među njima i jedan poznanik, odvezli su je, umesto kući, u jedan voćnjak gde su je silovali više puta i, tvrdi se, pretukli nasmrt.

Grupa mladića je priznala svoju umešanost u zločin, a policija ih je u četvrtak odvela na lice mesta, da objasne kako se sve desilo.

Na snimku se vidi i devojka, koja mladićima pomaže da je odnesu do vozila. U pitanju je jedna od prijateljica žrtve, koja je mislila da će je oni zaista odvesti kući i da su joj to prijatelji.

Prema navodima iz policije, devojka je pronađena isto veče. Kada su je pronašli, oko usta je imala penu, krvarila je iz nosa, a odeća je bila razbacana svuda oko nje.

Ostale devojke koje su bile sa žrtvom u društvu, otišle su ranije kućama, a jedna od njih je policiji rekla da "Nong nije delovala toliko pijano".

- Nong je poznavala jednog od njih. Ona je bila takva, prijateljski raspoložena prema svima. Za nju je bilo normalno da ćaska sa ljudima. Mislila sam da je ona došla s njima i da ih sve poznaje - rekla je ta prijateljica.

Mladić koji je devojku poznavao tvrdio je da je on kamionet samo odvezao do voćnjaka. Policija je uputila telo na obdukciju da bi otkrila da li je devojka drogirana, kao i tačan uzrok smrti. Rodbina je uverena da je devojka drogirana jer je se ne bi obeznanila tek tako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading