BIZARNO! KIM SE NE ODVAJA OD SVOG WC-A, a razlog se krije u njegovom IZMETU

Autor: Tanjug, Republika

Svet

13.06.2018

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazeći na samit sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, severnokorejski lider Kim Džong Un je, osim hrane i automobila otpornog na metke, poneo i portabl toalet.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kim je i na sastanku sa Trampom poneo toalet, a verovatno mu se išlo više nego inače

Li Jun Keol koji radi u severnokorejskoj gardi rekao je da Kim svoj portabl toalet nosi sa sobom gde god da putuje, svuda po svetu, prenosi CBS njus.

On je objasnio da je razlog za tako nešto što severnokorejski lider smatra da njegove "izlučevine sadrže informacije o njegovom zdravlju", zbog čega ne želi da ih ostavlja sa sobom.

Kako se navodi, Kim svoj portabl toalet nosi sa sobom i kada putuje po Severnoj Koreji, a južnokorejski mediji prenose da se prilagođeno kupatilo nalazi u Kimovom konvoju vozila sve vreme.


Portal zaključuje da se samit u Singapuru ne razlikuje od drugih putovanja , kao i da on jednostavno uvek koristi lični, dobro čuvani toalet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading